Koopwoningen in Juli 7% duurder ! 

De prijzen van koopwoningen zijn vergeleken met Juli vorig jaar met 7% gestegen. De huizen zijn inmiddels al 39% gestegen sinds het dieptepunt van 2013!

Wat kan dit voor u betekenen als koper of verkoper? 

De huizenmarkt is op dit moment nog steeds op zijn top. Als u van plan bent om uw woning te verkopen, dan is dit het juiste moment! U krijgt dus veel meer voor uw woning en de koper betaald nog steeds een lage rente voor zijn hypotheek. Daarnaast zijn er genoeg kopers in de markt die heel graag een woning willen kopen in deze snelle markt. Plaats gratis uw woning op Immotrader en verdien nog meer door geen kosten aan de makelaar te hoeven betalen. Mocht u vragen hebben neemt u gerust vrijblijvend contact op.

Bent u van plan te kopen dan is het juist belangrijk dat u er kort op zit. Want de koopwoningen zijn meestal snel verkocht. Voor de koper is het dus goed om snel maar wel overwogen te handelen bij een bod op een koopwoning.

Heeft u hulp of advies nodig bij het aankopen van een woning? Neem dan gerust vrijblijvend contact op info@immotrader.nl

 

Pin It on Pinterest

Shares

Deel dit!

Deel dit met iemand!