Minder huizen verkocht, maar het aanbod blijft laag en prijzen hoog

Ondanks de gestegen rente blijven de huizenprijzen stijgen. Op dit moment heeft de huidige renteverhoging  geen effect op de huizenmarkt.  en zet de stijgende trend van voor de crisis gewoon door.

Laat uw woningwaarde, als huizenbezitter, daarom goed bepalen om een goede prijs ervoor te krijgen. Bent u opzoek naar een woning dan is het bepalen van de woningwaarde óók van belang. Hierdoor heeft u een goed beeld van de woningwaarde zodat u niet (indien nodig) teveel betaald voor uw toekomstige woning.

Robobank verplet dat de huizenprijzen dit jaar 16,1% gaan stijgen. Maar als na arpil de huizen niet meer zouden stijgen komt de peiling op 13,8%. Gemiddeld kan de koper nu kiezen tussen 1,8 woninigen. Dit is zeer gering.  De woningkrapte zal nog een hele tijd voortduren.

De verbouwing woning komt daardoor meer in trek en stijgt mee met de andere woningen. Koop een te moderniseren woning en richt het hele huis in naar eigen smaak! 

Heeft u hulp of advies nodig bij het aankopen of verkopen van een woning? Neem dan gerust vrijblijvend contact op ImmoTrader

 

 

 

Pin It on Pinterest

Shares

Deel dit!

Deel dit met iemand!