Veelgestelde vragen

Klik op het gewenste onderwerp om direct naar uw vraag te gaan:

 

Algemeen

 

GRATIS uw woning plaatsen!

Woning zoeken
Woning verkopen
Contact opnemen met aanbieder
Mollie

 

Account
Uw account
Uw woninggegevens aanpassen

 

Producten
Verkoopbord
Verkoopovereenkomst
Energielabel

 

 

 

Algemeen

GRATIS uw woning plaatsen!

Bij ImmoTrader kunt u uw woning inclusief Foto’s en Video GRATIS plaatsen. Tevens kunt u uw woningvermelding zo vaak wijzigen als u wilt. Heeft u hulp of advies nodig bij het plaatsen, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag.

Wat zijn dan de verdiensten van ImmoTrader?
ImmoTrader verdient aan de verkoop van producten en diensten. Deze bent u echter NIET verplicht aan te schaffen. Deze zijn er alleen om u te ondersteunen in de verkoop van uw woning.

Woning zoeken

Op de homepagina kunt u in de ZOEKFILTER aangeven welke woning u zoekt, u kunt uw zoekprijs bepalen, zoeken in een bepaalde locatie, buurt of adres en bepaal de maximale afstand in kilometers, de minimale en maximale prijs en klik op het vergroot glas (of druk op enter) om uw zoekopdracht te starten.

Liever op de KAART zoeken naar een WONING?
Klik op “op kaart zoeken” onder de ZOEKFILTER. U ziet nu in de KAART waar woningen worden aangeboden. Selecteer vervolgens in de ZOEKFILTER uw zoekwensen om een persoonlijk zoekresultaat te krijgen.

Woning verkopen

Hoe PLAATS ik GRATIS mijn WONING op Immo Trader?

Op de home pagina klikt u op WONING PLAATSEN of u klikt rechtsboven op de home-pagina op REGISTREREN. Hier maakt u gratis uw eigen account aan, voegt u uw foto’ s en tekst toe en plaats u uw woning.

Daarnaast kunt u extra PRODUCTEN en DIENSTEN  toevoegen om uw kans op verkoop of verhuur te vergroten. KLIK HIER of ga op de homepagina naar Producten en Diensten.

Kan ik direct contact opnemen met de aanbieder?

Ja. Bij iedere woning staat rechtsonder in de pagina de contactinformatie. Hier kunt u direct contact opnemen met de aanbieder.

Mollie

Wat is Mollie?

Als u een bestelling plaatst voor een product of dienst waarvoor een betaling nodig is, dan komt u bij de online betalingsomgeving van Mollie (één van de grootste payment service providers). Hier kunt u (zoals u gewend bent) in een beveiligde omgeving een iDEAL of CreditCard betaling verrichten. Op uw rekeningafschrift vind u de betaling terug onder de naam Mollie.

Account

Uw account

Hoe werkt uw GRATIS account?

Op de home pagina kunt u zich registreren. Hier kunt u gratis uw eigen account aanmaken.

Het Immo Comfort account heeft alle benodigde mogelijkheden en is flexibel genoeg om uw woning professioneel en uitgebreid op Immo Trader te plaatsen. Wilt u echter extra mogelijkheden hebben in uw account, dan kunt u tegen een eerlijke prijs extra’ s toevoegen aan uw account. Hiermee kunt u uw verkoop of verhuur soepeler en sneller laten verlopen.

Zoals bijvoorbeeld het bestellen van een professioneel VERKOOPBORD of zelfs een TOPHUIS vermelding van uw woning zodat deze bovenaan vermeld wordt.

Uw woninggegevens aanpassen

Hoe pas ik mijn woninggegevens aan?

Als u met uw inloggegevens inlogt dan komt u in uw privé-omgeving “Dashboard”.

Vervolgens klikt u op “Woningen”

Klik nu op “Bewerken”

U komt nu in uw woningmanager omgeving. U ziet nu uw woningvermelding (ook als hij nog niet geheel is afgerond).

Klik nu op het “Oranje Potloodje”

Nu kunt u uw woningvermelding bewerken. VERGEET NIET OP AFRONDEN TE KLIKKEN!

 

Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. 

 

Producten

Verkoopbord (of verhuurbord) voor Raam of Tuin?

Hoe bestelt u uw Verkoopbord of Verhuurbord?

Als u bent ingelogd in uw Immo-Comfort account dan kunt bij Producten en Diensten kiezen voor een professioneel verkoop- of verhuurbord. U heeft de keuze uit een Raambord of een Tuinbord (of als u extra uw woning wilt laten opvallen, kunt u beiden plaatsen). Het Raambord is eenvoudig op te hangen. Hij is voorzien van een plakstrip die geen lijmresten achter laat. Hij is sterk, duurzaam, weerbestendig. Tevens wordt deze GRATIS naar u thuis gestuurd.

Het Tuinbord is gemaakt van degelijk en duurzaam hout en voorzien van een witte verflaag met een mooi weerbestendig presentatiebord. Hij is gemakkelijk en snel te installeren en geeft uw woning een professionele look! Daarnaast wordt deze ook GRATIS naar u toegezonden!

Ontvangt u ook een “verkocht” of “verhuurd” sticker erbij?

Ja, bij ALLE verkoopborden krijgt u ook 2 “verkocht” of “verhuurd” stickers erbij.

Verkoopovereenkomst met hulp

Hoe bestelt u uw Verkoopovereenkomst?

Als u bent ingelogd in uw account dan kunt bij producten en diensten eenvoudig kiezen voor een verkoopovereenkomst met hulp en deze meteen bestellen.

Of klik hier!

Wanneer heeft u uw Verkoopovereenkomst nodig?

Als u met de verkoper een akkoord heeft bereikt over de verkoopprijs, de aanvaardingsdatum en de aanvullende voorwaarden, dan is het van belang dat alle afspraken schriftelijk bekrachtigd gaan worden in een verkoopovereenkomst. Zowel de verkoper als de koper moet de verkoopovereenkomst tekenen. Mocht u nog vragen hebben of graag begeleid willen worden in dit proces, dan kunt u meer informatie opvragen bij info@immotrader.nl.

Tophuisvermelding

Wat is een Tophuisvermelding?

Met een Tophuisvermelding wordt uw woning steeds bovenaan geplaatst en valt uw woning veel beter en veel vaker op.

Hierdoor vergroot u de verkoopkans enorm!

Plattegrond

Waarom is een Plattegrond aan te raden?

Met een Plattegrond  is het voor de gëinteresseerde veel duidelijker en overzichterlijker hoe de woning er van binnen uitziet. Ook hiermee valt uw woning veel beter en veel vaker op.

De verkoopkans stijgt hierdoor ook!

Fotoreportage

Een fotoreportage zelf doen of laten doen?

Met een mooie en indrukmakende Fotoreportage  verkoopt de woning zich veel beter. Hiermee ervaart de bezoeker namelijk de eerste indruk van de woning. En de eerste indruk is bepalend of de bezoeker een bezichtiging gaat plannen.

Zonder een indrukmakende Fotoreportage is de verkoopkans velen malen lager.

Video opname

Een Video opname zelf doen of laten doen?

Met een mooie en indrukmakende Video opname  geeft u uw woning een extra dimensie. Hiermee kan de bezoeker virtueel door uw woning “lopen”. Dit is aan te raden als een extra boven een fotoreportage. Alleen een video opname is NIET aan te raden.

Energielabel

Is een Energielabel verplicht bij de verkoop van een woning?

Ja. U bent als verkoper verplicht om een energielabel uiterlijk op de dag van het tekenen van de akte bij de Notaris te overhandigen. Als u dit niet doet, dan neemt u het risico om een boete tot €400,- te krijgen. U kunt hier een energielabel aanvragen.

Hoeveel kost een Energielabel van een woning?

Een Energielabel varieert erg per deskundige. De prijzen beginnen vanaf €7,00.

 

Pin It on Pinterest

Shares