ImmoTrader 

ImmoTrader is hét nieuwe woningplatform om je droomwoning te vinden, te verkopen of te verhuren, voor zowel particulier als makelaar. Je kunt zélf je woning aanbieden of met een kwalitatieve ondersteuning van ons of een door jou gekozen makelaar. Wij willen de adverteerder en de woningzoekende op een makkelijke manier met elkaar in contact brengen. Doordat je zelf kunt bepalen of je wel of niet onze producten of diensten gebruikt, heb je alle vrijheid met het aanbieden van je woning.

Zelf je woning plaatsen

Maak snel en makkelijk een GRATIS ACCOUNT aan en plaats je woning op ImmoTrader. Zodra je je account hebt aangemaakt kun je inloggen en klikken op “Woning Toevoegen”. Vul alles naar waarheid in en klik op “Afronden”. Hierna staat je woning meteen online. Mocht je vragen of opmerkingen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Zelf je woning plaatsen met extra comfort opties

Je kunt naast je gratis account kiezen voor extra comfort opties. Als je extra opties wilt, bepaal je zelf welke optie(s) je kiest. Per optie betaal je een eerlijke en concurrerende prijs. Ook zonder extra comfort opties kun je je woning geheel gratis plaatsen op ImmoTrader.

Je kunt in je account bijvoorbeeld kiezen voor een Te Koop of Te Huur bord om op je raam of om in je tuin te plaatsen. Ook kun je je woning met een Topvermelding op ImmoTrader plaatsen zodat hij beter opvalt bij bezoekers, waardoor de verkoopkans enorm zal toenemen. Kijk voor deze en andere opties bij Pakketten in uw account. 

Zelf je woning plaatsen met een makelaar

Zoek een makelaar en laat je woning gratis op ImmoTrader plaatsen.

Een woning zoeken

Zoek je woning met onze zoekmachine op de homepagina of op de landkaart. Klik op “Meer Opties” bovenaan in de zoekfilter en pas hiermee je zoekopdracht naar je eigen smaak aan.

Een woning bezichtigen

Heb je een interessante woning gevonden? Neem dan gemakkelijk en direct contact op met de adverteerder, via de contact knop rechts onderaan bij de advertentie. Dan kun je snel en gemakkelijk een bezichtiging plannen of eventueel vragen stellen.

 

Pin It on Pinterest

Shares