Bergweg 16

96 m² - 6994 BP De Steeg, Nederland

Woning beschrijving

Te Koop Woning Bergweg 16a De Steeg €239.000,– K.K.

Voor de natuurliefhebber met een hart voor duurzaamheid, zelfvoorzienendheid en authentieke details is deze 2-onder-1-kapwoning uit 1910 te koop.

Perceeloppervlakte: 140 m2. Volume: 285 m3.
Ligt aan de rand van Nationaal Park De Veluwezoom.
Vijf kamers, incl. woonkeuken en 3 slaapkamers. Verder een ruime hal, bijkeuken, buitenberging en bergzolder over de gehele lengte van het huis.
Tuin met houten vlonderterras en vrij uitzicht op de moestuinen.

Het huis heeft nog diverse stijlkenmerken uit begin 1900, maar is in de afgelopen 3 jaar – met het oog op duurzaamheid en deels zelfvoorzienendheid – extensief gerenoveerd, incl. hybride ketel waarop zonnepanelen, warmtepomp, houtkachel en -fornuis kunnen worden aangesloten. Dak-, spouw- en vloerisolatie, dubbele beglazing, vernieuwde elektrische installatie.
Authentieke stijlkenmerken betreffen houten whitewashed planken en balken, paneeldeuren met gekleurd glas en messing deurbeslag, oude stijl Hollandse wandtegeltjes, retro keuken, houtkachel en houtfornuis (A++ 87% verbranding).
Voorzien van hoog kwaliteit laminaat met houtnerf en v-groef, extra warmte-isolerende ondervloer, opmaat gemaakte ombouwkasten. Alle muren, plafonds en houtwerk zijn behandeld en gewit.

De reden dat ik het huis na amper drie jaar bewoning verkoop is omdat ik wil deelnemen aan een Tiny House project en dus (nog) meer duurzaam en zelfvoorzienend wil gaan wonen en leven.
Ik heb de afgelopen drie jaar met hart en ziel aan dit huis gewerkt. Het is dan ook dat ik met weemoed en een beetje pijn in mijn hart afscheid zal nemen van dit huis.
Vóór eind dit jaar worden op mijn kosten nog enkele kleine constructiewerkzaamheden en voegwerk aan het huis uitgevoerd.

Ik verkoop het huis zonder tussenkomst van een makelaar. Daarvoor maak ik gebruik van alle officiële NVM documenten, zoals informatielijsten en een koopovereenkomst. Uiteraard zijn de kosten van de notaris en kadasterkosten (voor de opmaak en inschrijving van de akte van levering en hypotheekakte) en overdrachtsbelasting voor rekening van de koper.
Alle documenten zoals de lijst van zaken, vragenlijst, informatiebrochure, energielabel, gemeentebelastingen, energierekeningen, kadastrale gegevens en eigendomsbewijs zijn, wanneer u het huis komt bezichtigen, inzichtelijk. Uiteraard bent u ook van harte welkom om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren.

Voor meer informatie tel: +31 (0)6 – 111 76 090

Basisdetails
Soort Woning : Huis
Koop of huur : Koop
Prijs : € 239.000
Slaapkamers : 3
Perceel : 140 m²
Woonoppervlakte : 96 m²
Listing ID : 1223
Kenmerken
Berging
Tuin
Locatie
Land : NL
Plaats : De Steeg
Postcode : 6994 BP
Straat : Bergweg
Huisnummer : 16
Toevoeging : a
Postcode : 6994 BP
Omgeving
Basisschool 5 Minutes
Busstation / halte 5 Minutes
Park 5 Minutes
Huis Koop
  • Listing ID : 1223
  • Slaapkamers : 3
  • Woonoppervlakte : 96 m²
  • Visits : 1172 in 1679 days
€ 239.000
Contact persoon
Contact opnemen

Pin It on Pinterest

Shares