Woning beschrijving

In het grensdorp Tuddern, nabij Sittard, aan een doodlopende straat, ligt deze hof woning met binnenplaats, diverse opstallen en tuin op een ruim perceel. De woning is in 2010 voorzien van een nieuwe keuken die ter overname is. Verder is in 2011 de badkamer vernieuwd. Alle voorzieningen zoals winkels, scholen, sportvoorzieningen in de directe nabijheid. Op slechts enkele minuten rijden van de Nederlandse en de Belgische grens. Goede en snelle verbindingen middels de in de directe nabijheid gelegen Duitse autobaan A46 alsmede de Nederlandse autosnelweg A2.

Indeling

Begane grond:
Vanuit de entree is de leefkeuken en de badkamer bereikbaar. De leefkeuken van ca. 4,39 x 4,06 mtr. is uitgerust met een laminaatvloer en ligt aan de straatzijde. In 2010 is een moderne aanbouwkeuken met voldoende bergruimte in L-opstelling geplaatst. Tot de keukenapparatuur behoren: 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi magnetron met oven.
Achter de leefkeuken ligt de badkamer van ca. 2,27 x 1,45 mtr.. De geheel betegelde badkamer is in 2011 vernieuwd en voorzien van een inloopdouche, wandcloset en wastafelmeubel.

1e verdieping:
Via een trap in de hal is de ruime overloop van ca. 1,71 x 4,69 mtr. op de eerste verdieping bereikbaar. De gehele bovenverdieping is uitgerust met een laminaatvloer. Vanuit de overloop is de eerste slaapkamer en de woonkamer toegankelijk.
Linksvoor ligt de eerste slaapkamer van ca. 3,48 x 4,69 mtr.. De wanden zijn allen voorzien van stuukwerk. Naast deze slaapkamer ligt de woonkamer van ca. 5,47 x 4,02 mtr.. Achter de woonkamer ligt de tweede, zeer ruime, slaapkamer van ca. 5,47 x 4,69 mtr. met een soort van “inloopkast”.

Opstallen:
Aan de achterzijde van het woonhuis ligt de verwarmingsruimte met daarin opgesteld de 3.000 liter gasolie tank met Schafer Interdemo Domomat verwarmingsketel. Deze ruimte, alsmede de apparatuur, is gezamenlijk eigendom met de aangrenzende woning. Beide woningen beschikken over een eigen meter waardoor het verbruik per woning exact uitgerekend kan worden. Hetzelfde is van toepassing op het waterverbruik. Er zijn twee watermeters geplaatst.
Naast de verwarmingsruimte ligt een berging met de witgoedaansluitingen en daarin de elektra meter geïnstalleerd. Ook deze ruimte is gezamenlijk eigendom met de aangrenzende woning. Twee meters zorgen ervoor dat het verbruik per woning exact bekend is. De ruimte is voorzien van een tegelvloer en verwarmd. Indien gewenst kan deze ruimte gemakkelijk in twee delen worden gesplitst.
De garage naast de berging is uitgerust met een kantelpoort en voorzien van elektra aansluiting. Tenslotte ligt naast de garage nog een open berging annex fietsenstalling.

Tuin
Het binnenterrein van de hofwoning, gemeenschappelijk gebruik met de aangrenzende woning, is geheel beklinkerd en bereikbaar via een elektrische rolpoort met loopdeur. Achter de diverse opstallen ligt de tuin. De tuin is zodanig ingericht dat de privacy jegens de aangrenzende woning voldoende is. In de tuin is een overdekt terras annex open tuinhuis geplaatst.

Algemeen:
Gehele woning uitgerust met kunststof kozijnen.
Kozijnen voorzien van isolerende beglazing.
Deels voorzien van rolluiken.
Rustige ligging op slechts enkele kilometers van de Nederlandse grens.
Televisie via Nederlandse Digitenne mogelijk.
Mobiele telefonie heeft Nederlands bereik.
Keuken ter overname.
Bouwjaar ca. 1940
Perceelgrootte 416 m2 (onverdeeld perceel)
Woonoppervlakte ca. 95 m²
Wooninhoud ca. 240 m³.
Aanvaarding in overleg.
Koopprijs is exclusief 3% koperscourtage, exclusief BTW.

Kenmerken
Douche
Gesloten Keuken
CV-Olie
Locatie
DE
Selfkant
52538
Rodebachstraße
20
Selfkant
52538
Omgeving
5 Minuten
6 Minuten
10 Minuten
9 Minuten
2 Minuten
15 Minuten

Rodebachstraße 20

52538 Selfkant, Duitsland

2 Slaapkamers
95 m²
€ 121.500
Vermeldingsnummer #1403
Basisdetails
Soort Woning : Huis
Koop of huur : Koop
Prijs : € 121.500
Slaapkamers : 2
Perceel : 240 m²
Woonoppervlakte : 95 m²
Vermeldingsnummer : 1403
Contact
A75 Makelaardij
Contact opnemen

Pin It on Pinterest

Shares