Woning beschrijving

Deze knusse halfvrijstaande woning met garage, multifunctionele ruimte ( nu in gebruik als café) staat aan de Parklaan te Reuver. Dit object is uitermate geschikt voor wonen-werken. Ook kan de woning, na verbouwing, levensloop bestendig gemaakt worden. Van het café en bijbehorende ruimte kan een aparte woning gemaakt worden. Er is reeds een eigen huisnummer aanwezig. Dit object kan dan ook zeer geschikt zijn voor mantelzorg. De ligging is perfect te noemen met alle voorzieningen op loopafstand. Venlo, Roermond en andere steden zijn makkelijk te bereiken via autosnelweg A73.

Souterrain:
Hier vinden we een praktische voorraadkelder alwaar ook de wasmachine en droger aansluitpunten zijn. Ook staat hier de tapinstallatie van het café. Deze kelder is ca. 4,24 x 2,13 mtr.

Parterre woonhuis:
We betreden deze woning door middel van de entree/hal met muurkast. Deze is voorzien van een tegelvloer alwaar een zeil overheen gelegd is. De meterkast is voorzien van voldoende groepen, twee maal aardlekschakelaar en een dag&nacht meter. Het vernieuwde toilet is volledig betegeld en er is een wandcloset en fonteintje gemonteerd.
De L-vormige ruime woonkamer van ca. 37m² is knus en licht te noemen door de grote raampartijen. Op de vloer ligt een mooie parketvloer. De kamer is door zijn model op diverse manieren leuk in te richten. Vanuit de woonkamer is het café bereikbaar. De fijne aangebouwde leefkeuken, aan de achterzijde, is ruim met de afmeting van ca. 6,06 x 3,16 mtr. Op de vloer liggen tegels. De L-vormige keukenopstelling is voorzien van een koelkast, afzuigschouw, 5-pitsgasfornuis, diepvries en afwasmachine (2016). Door zijn grootte is er veel kastruimte aanwezig. Vanuit de keuken is de patiotuin bereikbaar. Deze is volledig beklinkerd en biedt veel privacy.

Parterre multifunctionele ruimte (Café):
De multifunctionele ruimte, nu in gebruik als café, kan voor verschillende doeleinden bruikbaar gemaakt worden. Er is een horeca bestemming gevestigd. Middels een aanvraag tot bestemmingsplanwijziging zou men er ook een woonbestemming aan kunnen geven. Deze ruimte heeft reeds een eigen huisnummer. Het café gedeelte is ca. 50m². Op de vloer liggen tegels en aan de rechterzijde is de bar geplaatst. Aan de linker achterzijde is het toiletblok aanwezig. Hier vinden we gescheiden dames en heren toiletten. Deze zijn volledig betegeld. Rechts achter het café is een kamer van ca. 4,94 x 3,73 mtr. Achter deze kamer is een opslagruimte (garage) welke ruim te noemen is met de afmeting van ca. 8,10 x 5 mtr. Voorheen was dit een winkelruimte. Deze ruimte heeft een eigen toegang en vanuit deze ruimte is de tuin bereikbaar.

1ste verdieping:
Middels de overloop met laminaatvloer hebben we toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde is ontstaan door het samenvoegen van twee slaapkamers. Nu is er een slaapgedeelte van ca. 3,76 x 3,19 mtr. en een inloop kledingkast van ca. 2,34 x 2,08 mtr. De tweede ruime slaapkamer is rechtsachter gelegen en is nieuw gestuukt. De afmeting is ca. 3,76 x 2,95 mtr. Hiernaast is de derde en laatste slaapkamer aanwezig deze is ook nieuw gestuukt en heeft een afmeting van ca. 2,95 x 2,08 mtr.
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een bad en een wastafelmeubel.


2de verdieping:
De vierde (slaap)kamer is op zolder en bereikbaar door middel van een vaste trap. Op zolder zijn momenteel twee verwarmingsinstallaties aanwezig. Het bedrijfsgedeelte en woongedeelte hebben ieder een eigen installatie. Beide installaties zijn ca. 15 jaar oud en van het merk AWB.

Algemeen:
Ruime gezinswoning met multifunctionele ruimtes
Wonen werken zeer goed mogelijk
Momenteel horecabestemming, maar is te veranderen
Twee huisnummers aanwezig
Mantelzorg
Levensloopbestendig te maken
Woonhuis voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing
Bouwjaar ca. 1953
Perceel ca. 343m²
Inhoud ca. 858 m³ incl. multifunctionele ruimtes
Gebruiksoppervlakte totaal 261m²
Geïnteresseerden die andere plannen hebben met dit object adviseren wij met de gemeente contact op te nemen over het wijzigen van de bestemming
Aanvaarding in overleg

Kenmerken
CV - Gas
Gas Boiler
Locatie
NL
Reuver
5953 BR
Parklaan
53
Reuver
5953 BR
Omgeving
5 Minuten
6 Minuten
5 Minuten
11 Minuten
2 Minuten
17 Minuten

Parklaan 53

5953 BR Reuver, Nederland

3 Slaapkamers
261 m²
€ 298.500
Vermeldingsnummer #1400
Basisdetails
Soort Woning : Huis
Koop of huur : Koop
Prijs : € 298.500
Slaapkamers : 3
Perceel : 343 m²
Woonoppervlakte : 261 m²
Vermeldingsnummer : 1400
Contact
A75 Makelaardij
Contact opnemen

Pin It on Pinterest

Shares