westbroekse binnenweg 56

85 m² - 3612aj, Nederland

Woning beschrijving

vrijstaand houten huis te koop op een schitterende locatie. 

Karakteristieke houten woning, geschikt voor een stel, of een gezin met twee kinderen.  De woning ligt op 50 meter afstand van de Maarsseveense Plassen, welke toegankelijk is via een privé toegangspoort.  Hier kun je in de zomer volop recreëren, in de winter schaats je over oneindige uiterwaarden in het aangrenzende natuurgebied.

Het huis bevind zich in het zwaluwpark, aan de westbroekse binnenweg. Dit park is onlangs, na altijd een recreatiepark te zijn geweest, gelegaliseerd en heeft nu officieel de status van woonwijk. Wat ook inhoud dat je er gewoon een hypotheek voor kan krijgen.

Het huis heeft een ruime keuken en ruime woonkamer, een klein kamertje aan de straatkant en een bovenverdieping waar drie kamertjes zijn. Een kleine badkamer/wc grenzend aan de keuken.  Vloeroppervlak is ongeveer 85 m². Verwarming gebeurd door middel van twee gaskachels. 
Ik heb er in de jaren dat we er gewoond hebben veel aan gedaan: overal houten vloeren, het platte dak vervangen, nieuwe kachel geplaatst, nieuwe keuken gemaakt, en diverse ramen en kozijnen vervangen. Op dit moment is ongeveer de helft van de ramen dubbel glas. 
De staat van onderhoud is redelijk. Het huis staat stevig op goeie fundering, de daken zijn goed en van binnen is alles recentelijk geschilderd. De buitenkant is overwegend in goede staat, een gevel is qua verf slecht zoals te zien op de fotos, en het washokje onder het dak naast de keuken is slecht.
Ik ben van plan de geve voor de verkoop aan te pakken.
Op de foto’s is het tuintje klein, echter mogen we de helft van het kavel er naast er bij kopen, waarbij het huis op een perceel van 183 vierkante meter komt.

Het is een uniek plekje waar je zo in kan trekken, en omdat het een vrijstaand houten huis is kan je er vrij gemakkelijk dingen aan aanpassen, zoals een uitbouw of dakkapel. Nu het een legale status heeft mag dit ook. Ik ben zelf timmerman, mocht je bijvoorbeeld iets willen zoals ramen vervangen voor dubbel glas of een dakraam hier of daar is dat zeker bespreekbaar.

Reacties alleen per mail, als je wil kijken maken we een afspraak.

Basisdetails
Soort Woning : Huis
Koop of huur : Koop
Prijs : € 285.000
Slaapkamers : 2
Perceel : 183 m²
Woonoppervlakte : 85 m²
Listing ID : 1283
Locatie
Land : NL
Postcode : 3612aj
Straat : westbroekse binnenweg
Huisnummer : 56
Toevoeging : c 25
Plaats : tienhoven
Postcode : 3612aj
Omgeving
Park 1 Minutes
Strand 1 Minutes
Huis Koop
  • Listing ID : 1283
  • Slaapkamers : 2
  • Woonoppervlakte : 85 m²
  • Visits : 3414 in 1692 days
€ 285.000
Contact persoon
Contact opnemen

Pin It on Pinterest

Shares