Sportlaan 20

250 m² - 2995 VN Heerjansdam, Nederland

Woning beschrijving

Welkom in deze hele fijne ruime woning! Deze woning is zeer gunstig gelegen t.o.v. Rotterdam, Barendrecht, Zwijndrecht en omstreken.

Het betreft een vrijstaande semi-bungalow (bouwjaar 1984) met aangebouwde praktijkruimte en vrijstaande houten berging.

De woning bestaat uit twee woonlagen, een aanbouw en een heerlijke lichte (speel) zolder. De zolder heeft 5 dakramen en laminaat op de vloer.

Rondom de woning staat een haag die ervoor zorgt dat uw kinderen/dieren veilig in de tuin kunnen spelen. Daarnaast biedt de haag veel privacy.  Er zit een ingang aan de Sportlaan en er zit een ingang om de hoek, dat is de Hoef. Deze ingang wordt sinds enige jaren als hoofdingang gebruikt. U komt door de poort binnen en betreedt het terras, zie foto 1

U komt binnen in de keuken. De keuken heeft een kookeiland met keramische platen, afzuigkap, koelkast, oven en (nieuwe) vaatwasser, zie foto 4 en 5.

Vanuit de keuken kunt u de woonkamer binnen gaan, dit is een zeer ruime woonkamer met open haard en schuifpui naar een zonnig terras, zie foto 6 en 7.

Vanuit de keuken kunt u ook naar de gang gaan. In de gang bevindt zich een toilet (met mechanisch ventilatiesysteem) een ruime badkamer met ligbad en wastafel. Ook zit in de gang de meterkast (met daarin een nieuwe stoppenkast, slimme meter etc.). In de gang is er een halletje gemaakt voor een garderobe en bevindt zich een deur die toegang verschaft tot de voortuin. Vroeger was dit de hoofd-ingang van de woning (zie foto 2 en foto 8).

Naast het halletje en de voordeur bevindt zich een trap naar de eerste verdieping, hier komen we later op terug.

Vanuit de keuken kunt u ook naar de ruime bijkeuken gaan met daarin een wasmachine aansluiting.

Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot een prettige kamer, die gebruikt kan worden als slaapkamer, logeerkamer, studeerkamer, of iets dergelijks. Ook kunt u vanuit de bijkeuken het bijgebouw betreden.

Het bijgebouw bestaat uit twee lichte kamers, waarvan eentje met koepels en een plat (zon) dak. In deze kamer bevindt zich een pantry en een derde toilet, via een schuifpui kunt u naar het terras, zie foto 9.

De andere kamer heeft ook een schuifpui naar het terras en er bevindt zich een trap, zie foto 10,  die leidt naar een knus aangelegd zoldertje met daarin 3 dakramen, ideaal geschikt als slaapruimte of knutselzoldertje, zie foto 11. Deze kamer heeft een aparte deur naar een overkapping (met koepels) en wederom een poort voor in-en uitgang. Deze is gelegen aan de Sportlaan, zie foto 12.

Als laatste de eerste verdieping. Als u de trap op loopt, komt u op een ruime overloop, aan de linkerkant bevindt zich een mooie kamer met dakkapel (straatkant). In de gang zit een deur die toegang verschaft tot het balkon en een ruime kamer, gelegen aan de tuinkant, zie foto 13. Dan is er een kleine kamer met daarin de cv (een Remeha HR combi uit 2010) zie foto 14 en een trap die toegang geeft tot de zolderverdieping.  Aan de rechterkant van de overloop bevindt zich eveneens een ruime kamer met dakkapel (straatkant), zie foto 15 een kleinere kamer aan de tuinkant en een praktische badkamer, voorzien van zwevend toilet, douchecabine en wasbak, zie foto 16.

Het is een heerlijk huis, zeer geschikt voor een wat groter gezin. Basisschool, kinderopvang, supermarkt is allemaal gemakkelijk aan te lopen. Voldoende parkeergelegenheid (eventueel zelfs op eigen erf).

Grootte perceel: 0 hectare, 4 are en 95 centiare

Vraagprijs: 625.000 euro

Oplevering in overleg.

Nieuwsgierig geworden? Stuur gerust een mail (Sportlaan20tekoop@gmail.com)  met vragen of om een afspraak te maken voor een bezichtiging, u bent van harte welkom!

Basisdetails
Soort Woning : Huis
Koop of huur : Koop
Prijs : € 625.000
Slaapkamers : 5
Perceel : 4 m²
Woonoppervlakte : 250 m²
Vermeldingsnummer : 1191
Locatie
Land : NL
Plaats : Heerjansdam
Postcode : 2995 VN
Straat : Sportlaan
Huisnummer : 20
Huis Koop
  • Vermeldingsnummer : 1191
  • Slaapkamers : 5
  • Woonoppervlakte : 250 m²
  • Bezoeken aan deze pagina : 480 in 798 dagen
€ 625.000
Contact persoon
Contact opnemen

Pin It on Pinterest

Shares